Lazada 11.11 Blogger Contest

by - 11:51:00

Assalamualaikum,
Bismillah



Okay esok dah 11.11 weh. So pergi je mana-mana online platform, semua pun tengah sale. Supermarket ke shopping mall pun banyak sale. So sales everywhere! Duit je no way.. (sedih!)


Dan yang paling best, paling banyak pilihan, paling besar-besaran, paling vogue, paling semua orang suka adalah sale daripada LAZADA. Sempena sale besar-besaran 11.11 Lazada ni, Lazada jugak mengadakan blogger contest.

Blogger lain yang tak join lagi tu, sempat je lagi ni. 
Kali ini, soalan yang Lazada bagi macamni..



What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Share your wishlist with us!
(( Apakah 3 produk (atau lebih) yang anda rancang untuk membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival? Kongsikan Bersama kami! ))

So, here we go my wishlist for now (sebab flash sale biasanya lagi mengancam haha)

First of all, memang aku tak beli baju, seluar atau kasut sebab takut saiz tak padan. Baju tu okay lagi. Kalau seluar dengan kasut memang tak akan beli kot through online. And because I've got a weird taste and size kekeke.


Yass 'cause I'm too choosy to handle.

And aku suka shopping bag, jam, barang elektronik camtu je kalau online. Bila nak pilih yang berkenan tu pulak berjam-jam la lamanya sebab banyak nak buat comparison apa semua kan.



This is true boy
1) SAGE Anti Theft Backpack.


Dah perhati lama dah bag yang macam ni. Secured sikit kalau untuk laptop ka, apa-apa yang berharga. And the price is damn cheap from the original price guys. I hope someone would credited his/her money to my bank account by tonight so I'm not too hesitated to buy this. Please people. Dm me to get my account number hehehe :)  ((I'm a student btw))

Kalau boleh nak dalam 3 angka TT :) *jaebal yeorobun*

2) Bluedio Wireless Headphone


Nice jugak kalau dapat beli ni. Harga dia daripada RM 100+ jadi RM65 je kalau beli esok. Weh nak! Aku harap wishlist aku ni berjaya di'clear'kan semua esok la tapi bila tengok akaun bank macam tak je. Sobs sobs


3) SoKaNo Backpack


Mama ai (mom okay, bukan gf. ai is single to mingle) teringin nak beli backpack kat Aeon haritu tapi harga dia RM80 so macam mahal teruk la untuk sebuah beg je. So ni pun design nice-nice je, boleh la nak belikan untuk mama. ai kalau shopping online, rasa tak perfect kalau shopping untuk diri sendiri je, mesti kena beli something jugak kat mama. Dia pun dah takde suami nak belikan itu ini, so anak-anak dia jelah nak melayan mama sorang ni :) 


Sebenarnya, ikutkan wishlist ai banyak je kot. Nak iphone, nak laptop baru, nak itu nak ini. Tapi kita post sini yang wishlist yang possible untuk dibeli jela. Iphone laptop tu nanti lah bila dah kerja ke baru beli. Doa yang baik-baik je ye untuk saya.


Apa yang paling penting untuk sekarang ni, esok set calendar masing-masing untuk visit web Lazada sebab Lazada 11.11 Shopping Festival ni akan bagi kita semua macam-macam pilihan shopping dengan harga kaw-kaw punya, dan penghantaran percuma pun ada untuk destinasi terpilih.

Jangan lupa tau! Esok weh.. 

Eksaited takkkk ? Haa jom survey dulu barang yang nak diborong esok. Klik je banner atas ni

You May Also Like

1 comments

  1. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete