SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI

by - 23:21:00




SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 24 February 2020 sehingga 11.59 malam 24 March 2020. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 4 pemenang bertuah dicari.
Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Ombak Bergigi dan Follow Instagram @ombakbergigi 
  1. Buat entri bertajuk SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI
  2. Sila jawab soalan ini dan ianya WAJIB "Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen 
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 24 March 2020.
  6. Pemilihan pemenang akan berpandukan En.Random.org atau terpulang kepada OM jika tiba-tiba rajin nak pilih secara manual.

JAWAPAN UNTUK SOALAN 2:
Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?

Januari tahun ni rasa lama sangat kan. Daripada aku start final exam, cuti sem, buat part time masa cuti sem.

Awal bulan Januari tu kat universiti, tak ceria sangat sebab asyik kena study je haha. Tapi bila dengan kawan-kawan kat sini, Alhamdulillah perjalanan study dan exam tu semua smooth je. Makan sama-sama, study sama-sama.

Pertengahan bulan Januari start cuti sem. Mesti paling ceria hari-hari. Sebab bangun pagi tengok muka mak, mak masakkan nasik, pastu free. Cuti sem lepas memang bahagia je. Makan tidur je. Pastu ada beberapa part time event yang aku join. Memang tak berapa best sangat, tapi bila dapat gaji tu peh ceria balik. 

Sekarang dah back to reality, dah masuk semester baru. Masih mencari mood belajar lagi. Haa btw impact keceriaan bulan Januari tu, aku naik berat 3kg gais haha. Bahagia mak masak sedap sangat :'D


GIVEAWAY TAMAT PADA 24 MARCH 2020.

You May Also Like

10 comments

  1. Good luck Aiman. Free nanti Kak feni pun nak join.

    ReplyDelete
  2. Niceeee..naik berat..bahagia amat tuh..hahaha..

    All the best! join too...jemput bacaaa....
    https://www.nonasani.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Follower ke 208 :)

    Salam Ukhwah :)
    Singgah sini dari GA yang sama

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya... :)

    https://freejustforu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete
  5. hahaha selamat jumpa mood belajar aiman. good luck ye :)

    ReplyDelete
  6. dah belajar..pastu cuti balik XD

    ReplyDelete