Hi October !

by - 23:31:00

Assalamualaikum,

Pejam celik pejam celik dah bulan oktober dah.
Bulan favourite sepanjang tahun sebab bulan kelahiran saya hahaha. Jangan lupa 15.10 nanti hahaha LIBRA :D



Bulan ni dah masuk week 4 hingga week 7. So dah mula busy dengan kelas apa semua. Dan hujung bulan nanti cuti pertengahan semester ehek.

Doakan la sem ni saya boleh tebus balik pointer yang dah teruk sangat menjunam sem lepas tu. Doakan jugak la kesihatan yang berpanjangan untuk terus beramal, dan dimurahkan rezeki. Mana tahu nanti kalau ada bajet lebih boleh buat first giveaway. Doa-doakan lah ye.

Sekarang mood blogging dah on off. Selalu je dok melawat blog lain tapi nak menulis tu, malasnya lah. Padahal minggu sebelum2 ni taklah busy sangat pun.

Wasalam

You May Also Like

4 comments