Redeem Topup RM30 dengan Isi Survey Milieu

by - 8:00:00 AM

Assalamualaikum,


Isi survey je dapat free topup RM30 | Siapa kat sini suka isi survey? Aku dari dulu suka kalau yang betul legit la. Kali ni nak cerita pengalaman redeem topup RM30 dari satu apps ni. Nama apps tu Milieu. Aku sebelum ni biasa isi survey dari YouGov, Vase, surveyon dan dah pernah pun redeem cash dari tiga-tiga apps tu. Kalini aku try Milieu pulak, mana tahu ada rezeki jugak. Aku dah install agak dalam 5 bulan kot tapi awalnya aku uninstall balik sebab macam lambat je. Lepas beberapa lama, asyik keluar je ads kat Instagram, terus install balik.

Pada awal proses sign up, sangat smooth sampai proses menjawab survey tu. Mudah giler berbanding apps lain. Soalannya pun multiple choice je. Soalan subjektif ada jugak kekadang tapi tak banyak. 

Ni waktu tak ada survey lagi sebab dah isi tadi

Pada awalnya, kekerapan survey tu dalam selang sehari ke dua hari baru ada. Makin banyak point, makin kerap pulak ada survey baru. Hampir setiap hari ada je survey. Satu survey dalam 80 point ke 300 point. Kumpul sampai minimum 11,500 points dah boleh redeem hadiah dah. Macam aku, nak redeem topup RM30 tu kena ada 20,000 points. Aku tak sure berapa lama aku kumpul tu. Dalam 3-4 bulan jugak la rasanya. Okey lah. Free topup siapa je nak bagi kan. 


4 hari je dah masuk :D

Proses redeem topup tu pun cepat je. Katanya dalam 10 hari tapi aku ni dalam 4 hari dah masuk. Pantas. Selain topup, ada voucher GrabRide, GrabFood, Lazada, Paypal dan Zalora. Tak silap aku, reward ni pun berubah-ubah jugak, dulu rasanya ada dapat voucher Ikea jugak tapi sekarang dah tak ada. Depends. Macam aku, rasanya topup tu keperluan penting tu sekarang ni waktu kelas online ni. Wifi tak ada, berharapkan mobile data jelah. Hehe.



Korang kalau nak try, boleh la install Milieu dekat playstore. Masukkan je kod IFF1G4 Nanti lepas korang dah selesai 7 survey korang boleh dapat free 500 points. Haa cepat la sikit korang boleh kumpul points. Untuk info lebih lanjut, boleh layari web dorang kat https://mili.eu/

You May Also Like

7 comments

  1. abe kie nak cuba la. dah biasa guna getvase....

    ReplyDelete
  2. macam menarik je... biasa guna mobrog dengan vase je.. vase pun dah lama tak update survey hm

    ReplyDelete
    Replies
    1. mobrog pun pernah isi taapi mcm banyak sngat soalan dia hahaha.. tulahh vase skrg jarang sngat nak ada survey..

      Delete
  3. pernah join survey online ni tapi tak rajin nak isi form..haha

    ReplyDelete
  4. kayaknya kakak sering join beberapa aplikasi bagus nih, terus bagi ilmunya kak biar semuanya bisa lebih tahu dan bertambah informasinya. semoga kunjungan blognya tambah ramai, senang bisa saling kenal. Salam.

    ReplyDelete