Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog

by - 4:03:00 PM

Salam 12.12! Dah belanja apa kat shopee harini? Alang-alang voucher free shipping dah habis guna, aku singgah sini join giveaway lah ye hehe. 


Macam biasa lah, nak sertai klik je banner. Hadiah diberikan kepada 3 pemenang merupakan RM10 setiap seorang. Penyertaan yang lain jangan risau, akan juga dimasukkan ke dalam bloglist. 

Sambil-sambil nak menang hadiah, kita juga dapat menambah kenalan kan? Jom join!

Tarikh tamat: 26 Disember 2020 (11.59 malam)

You May Also Like

7 comments

  1. wahh tq sesangat bro sudi join GA saya. Betul tu,cara ni dapat menambah kenalan serta eratkan lagi persaudaraan sesama kita hahaha cewah..Apapon selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  2. goodluck!

    https://www.tiarasaphire.com/2020/12/drama-keluarga-baha-don-2019.html

    ReplyDelete
  3. di Indonesia pun ramai pula event 12.12 seperti ini, memang buat orang gila nak belanja online

    ReplyDelete
  4. hi, saya singgah dari giveaway yang sama :D

    https://www.messarah.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

    ReplyDelete
  5. tahniah jagung inspirasi menang ga saya!
    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/12/callingcalling-pemenang-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. salam. jalan2 dari giveaway yang sama.

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

    ReplyDelete