Giveaway Suka-Suki Mamapipie

by - 10:54:00 PM


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Rasanya dah lama tak join giveaway ni. Kali ini nak join giveaway dari Mamapipie untuk kesekalian kalinya. Mamapipie rajin buat giveaway dan aku pun dah dua ke tiga kali menang hadiah dari giveaway yang disertai. 

Daripada semua blogpost yang menarik dari blog Mamapipie, saya paling suka post yang berkaitan dengan travel makan angin. Banyak tempat yang dikongsi yang saya belum sampai lagi. InsyaAllah dalam masa terdekat kalau nak pergi, boleh rujuk blog Mamapipie hehe

http://www.mamapipie.com/2018/12/review-hotel-holiday-inn-penang.html

Walaupun saya sendiri orang Pulau Pinang, belum pernah sampai lagi Hotel Holiday Inn macam Mamapipie. Next time kalau nak staycation boleh kot datang sini hehe.

Jom join sekaki! Klik banner untuk join :) Hadiahnya pun menarik, boleh bagi mak (kalau menang).

You May Also Like

4 comments