USM Convocation Expo (28.10.2017 - 2.11.2017)

by - 10:08:00 PM

Assalamualaikum,
Bismillah,

Banner dia penuh artis sajaaaa hahaha :D

Haa jangan salah faham. Sebenarnya aku takde apa-apa kaitan pun dengan USM melainkan lokasi USM yang senegeri dengan aku ((haa aku masih setia dengan USIM.. memang nampak macam sama tapi lainnnnn ok)). Actually aku memang tak dibayar atau disuruh pun untuk promote expo ni, tapi aku sendiri yang nak ajak semua yang baca ni untuk join expo convocation ni sebab tengok poster pun dah menarik. Artis pun kemain ramai datang, aktiviti jangan kata ahh.

Mujur minggu depan aku cuti midsem, so memang boleh lah kalau nak pi tengok konsert apa semua tu hahaha (atleast dah ada satu plan cuti ni hehe)

Semua aktiviti dalam seminggu tu dirangkum dalam satu banner :)
Nak cerita panjang punn, aku bukan penganjur ataupun pelajar USM, so sebagai rakyat marhaen Pulau Pinang mengajak lah semua memeriahkan ekspo konvokesyen ni. For more info, boleh usha Facebook Rasmi diorang : https://www.facebook.com/ConvExUSM/

Kalau yang dari jauh tu boleh la sekali melawat Penang, best ooo! (aku pun ingat nak ronda Penang sekali nanti.. *orang Penang tak habis pusing Penang lagii* Aduhh dok nampak nasi kandaq ja laniiii hahahahaha )

Haa last, semua program ni berlangsung kat USM INDUK tauuu. Yang dekat Penang belah pulau tu. (bukan kampus Transkrian mahupun Kubang kerian)

Sekian,
Jom la join !

You May Also Like

3 comments

  1. Seronoknya expo. Dah lama beepuluh tahun mama x pergi expo konvo

    ReplyDelete
  2. bestnya! banyak betul artis hahaha

    - https://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. meriah betul majlis ramai artis jemputan btw kalau ada masa jemput singgah and follow https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete