Has Been A While

by - 11:56:00 PM

Assalamualaikum,
Bismillah

It's been a while since my last update (yaaa it was 25 October 2017) and now is 2018. It was at least 2 months I didn't update at all. There are really huge problem actually, which is

MACBOOK AIR AKU ROSAK

huwaaaa, masa ada aku tak bersyukur. Asyik cakap nak tukar laptop baru la apa la, sekali dh rosak baru nak sedih

Takpela, life must go on. Nasib baik aku belajar sem 1 ni tak payah pakai laptop sangat pun. Tapi sumpah bosan weh, kekadang nak jugak usha blog ni sekali sekala.

Whatever ahh, sekarang ni aku cuti sem sebulan. Nak cari duit, nak cari duit. Guys, any suggestion tak nak buat duit lebih ni. Aku cadang nak kerja supermarket dekat rumah aku je, sebab lunch boleh balik rumah (nak jimat kan..). Atau sesapa tahu event ape-ape je area penang ni yang nak cari pekerja melayu lelaki, contact weh thru wassap ataupun email je.

Macam sekarang ni, terdesak sangat nak bukak blog, sampai pinjam laptop abang ipar aku ni. Banyak gila weh wishlist 2018 aku ni. Yang paling penting dan paling perlu sekarang ni ; laptop la kot. Mana nak rompak duit ni. Serius aku tengah pokai.

*weh esok aku cek balik apa aku type ni, ngantuk sangat dah ni* bye

You May Also Like

4 comments

  1. I feel you bila laptop duk kat bengkel rasa sunyi yang teramat sangat =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. tapi kalini laptop tu tak masuk bengkel pun sbb motherboard rosak, nak repair pun sama harga dengan laptop baru :'(

      Delete