Preloved Giveaway by Raydah

by - 8:36:00 PM

Assalamualaikum |

klik banner!

Makin banyak ye Giveaway kat blog ni. Walaupun luck tak selalu ada, aku cuba jelah. Mana tahu ada rezeki. Korang yang rasa macam tak berapa bertuah tu pun, kita cuba je! 

Kalini aku join Giveaway dari blogger Raydah. Follow dah lama dah blog ni (rasanya..) tapi dah follow la sebelum ni. Suka baca blog ray sebab in English! Template blog pun cantik je. 

Social media semua pun dah follow and like (kecuali Twitter sebab Twitter untuk personal hehe). Youtube pun baru je subscribed (189th!)

Tarikh tutup: 24 September 2020


You May Also Like

8 comments

  1. good luck :D dari GA yang sama https://youthayuju.blogspot.com/2020/09/preloved-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  2. goodluck
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/preloved-giveway-by-raydah.html
    moga ada rezki
    btw jemput singgah
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  3. Goodluck! Oh ya aiman menang giveaway di blog akak https://www.syaznirahim.com/2020/09/pemenang-giveaway-sejak-kembali-galak.html

    nanti claim hadiah ya :)

    ReplyDelete