Wordless Wednesday: Skrin Fon Retak Seribu

by - 10:15:00 PM

 

Screen protector okey tak retak. Skrin yang retak teruk haha

Fuh! Dah September. Lama betul tak on laptop. Dua minggu kerja nonstop. Stress kerja part time ni lagi tinggi dari belajar. Huhu. Btw fon aku dah seminggu begini. Retak seribu. Elok lah pun, fon ni start pakai sem1 degree sampai dah habis sem 6 ni. Dah 3 tahun pun dah. 'Hang' dah biasa sangat. Ni jatuh dalam toilet pulak. 

Tengah survey nak beli baru, tapi bajet tak ada. Gaji bulan depan baru dapat. Haritu punya baru dapat 300. Lepas nak bayar hutang je dulu. Harap rezeki bertambah la untuk ganti fon yang ada ni. Recommend sikit fon yang elok dengan atleast RAM 4GB dan memory 64GB bawah RM500 haha.

You May Also Like

1 comments