Hari Ketiga: Pictures of My Handwriting | Cabaran 15 Hari

by - 22:47:00

Hari Ketiga


Assalamualaikum, dekat dua minggu tak sentuh blog. Mula haritu sebab demam lepastu berduyun-duyun assignments dan tugasan yang tertangguh. Jadi, mood nak tengok blog pun dah berkurang. Petang tadi dah hantar satu draf pertama untuk tesis, jadinya lega sikit la beban (walaupun lambat lagi nak siap). Ada lagi beberapa tugasan yang belum siap. Apa pun, aku puas. Aku nak sambung la cabaran blogging ni hehe.



Ini tulisan waktu mood rajin tak boleh dikawal haha. Jarang-jarang. Masa awal semester haritu katanya nak tulis je nota semua. Kesudahannya print ja yang selebihnya haha.


Sebabkan aku student Matematik, kena la belanja gambar tulisan nombor. Haa bulat-bulat macam tuan dia.


Ini pulak tulisan waktu kelam kabut. Ni waktu jawab test online. Memang tak sempat la dengan nak kena tangkap gambar lagi pastu nak kena upload lagi. Memang laju tapi masih boleh baca so okey je rasanya. 

p/s: tempat intern tak dapat lagi. banyak dah tempat aku mohon tapi tak ada yang berbalas dan takda keputusan lagi. doa-doakan la aku dapat dalam masa yang terdekat. lagi sebulan je sepatutnya mula intern :(

You May Also Like

8 comments

  1. masih lagi cantik tulisan time kelam kabut, kalau sis memang dah tak paham tengok nota sendiri..hahaha

    kalau tak ada jawapan cuba call company tu tanya takut diorang terlepas pandang. semoga dipermudahkan segala urusan aiman :)

    ReplyDelete
  2. Study online ni memang mencabar, kan..good luck, you can do it! Saya doakan awak cepat dapat internship 😃

    ReplyDelete
  3. wowww kemasnyaaa tulisan dia hehe

    ReplyDelete
  4. hai aiman! wahhhhh comelnye tulisan! jarang2 tulisan lelaki cantik kemas cenggitu haaaa hehehehe

    ReplyDelete
  5. Cantiknya tulisan!! Even kelam kabut pun tulisan cantik!

    Semoga dipermudah urusan mendapatkan tempat untuk intern

    ReplyDelete
  6. Jarang lelaki ada tulisan lawa mcm nie..
    Don't worry about intern .. Let me share my experience pasal intern...

    Boleh baca .. Semoga dipermudahkan urusan semuanya .. Good luck!
    https://www.siinurul.com/2018/06/misi-mencari-tempat-praktikal-tamat.html

    ReplyDelete