Wordless Wednesday: Bosan

by - 10:34:00 AM

 


Hari ketiga intern. Bosan sebab tak ada kerja. Dah bosan buka media sosial, kita update sini la pulak. Post pun pakai fon je sebab segan la buka kat PC ofis haha.

Dari pagi tadi menghadap fon je ni haha. Rabu korang buat apa tu?

You May Also Like

11 comments

  1. HAHAHA bosannnn kan kalau intern tak ada kerja. Nak tunggu office hours tu memang berjanggut rasanya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha yee! Nak acah-acah buat kerja pun dah buntu nak buat apa. Nasib baik lepas update ni tadi ada dah kerja :D

      Delete
  2. haa jangan main main buka blog kat PC tu. Kantoi kang. Selamat berintern :)

    ReplyDelete
  3. ajak member borak2 la...buleh hilangkan bosan...

    ReplyDelete
  4. amboiiii,seronoknyaaa xde keje tu. hahahaha sy always keje bykk. feningggg

    ReplyDelete
  5. kalau bosan jemput join GA blog shida Radzuan..akak ada tag tu

    ReplyDelete
  6. intern kena pandai cari kerja..kalau tak memang membosan la kat situ, kalau staff yang lain tak layan..huhu

    ReplyDelete
  7. Oo tgh intern ye. Xpe nanti Ada la keje tu

    ReplyDelete