SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com

by - 21:25:00



Assalamualaikum | Lama tak update. Busy dengan assignments. Marilah mula dengan join segmen. Klik link di banner untuk join :)
  1. Buat satu entri dan tajuknya - SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com
  2. Copy Banner Segmen dan masukkan dalam entri serta backlink kan ke entri segmen ini. 
  3. Cerita sikit dalam entri "apa yang korang suka tentang blog shida"
  4. Follow Blog Shida dan Add Facebook Shida Radzuan **jika ada facebook ya :)
  5. Dah siap? Korang boleh send link entri korang ke komen entri segmen ini sahaja ya.
  6. 20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
  7. 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00
  8. Okay itu sahaja untuk segmen kali ini, Semoga berjaya dan Selamat Bersegmen untuk semua bloggers.
Apa yang korang suka tentang blog Shida?

Saya baru je follow blog Shida ni. First impression, menarik. Cantik sebab warna biru yang sedap mata memandang :) Lepas dah godek-godek past entries, banyak tips yang dikongsi lagi la bertambah menarik. Hehe :D 

Jom join :D Tempoh Segmen :  24 Jun 2020 sehingga 13 Julai 2020

You May Also Like

8 comments

  1. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama!!

    Good luck!!!

    ReplyDelete
  3. Salam Aiman :)
    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    teruskan berkongsi link entri ini
    untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
    Good Luck :)

    Aiman, tq sudi godek2 entri lama2 tu ^_^

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya dalam segman shida ini. salam kenalan dari oohsenyum.com



    www.oohsenyum.com

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama...

    https://webayas.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum....singgah dari segmen yang sama...

    https://www.cikash.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida-www.duniashida.com.html

    ReplyDelete